Nog 1 unit beschikbaar!

Omschrijving Rotterdam Office @Westblaak 155-189

Stena Realty heeft recentelijk het fysieke concept van Rotterdam Office @Westblaak 155-189 verder vormgegeven en geoptimaliseerd. In de diverse entrees op de begane grond en op de verdiepingen zijn verschillende afbeeldingen aangebracht die het Rotterdamse karakter van het gebouw benadrukken. Met een referentie in de centrale hal naar de verdiepingen kan men nu op de vloeren genieten van de typische Rotterdamse kenmerken zoals o.a. het nieuwe Centraal Station, de Hef, de Spido, de Erasmusbrug. Kom snel eens bij ons langs!

Het representatieve kantoorgebouw Rotterdam Office @Westblaak 155-189 ligt uiterst centraal in Rotterdam. De renovatie heeft voor een zeer flexibel in te delen pand gezorgd. Het hoogst haalbare energielabel A maakt duidelijk dat we hier te maken hebben met energieprestatie-verbeteringen die bijdragen aan een duurzame toekomst. Het kantoor heeft een moderne, centrale entree, zeer fraaie open vloeren, dubbele liften en eigentijdse sanitaire voorzieningen. Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft. Een ondernemende omgeving, een top-plek in hartje stad en volop business-gemak. Al uw wensen zijn bespreekbaar: de ruimte die u nodig heeft, de voorzieningen die daarbij horen en de support. Flexibel, zakelijk en betaalbaar!

3 GOEDE REDENEN OM KANTOORRUIMTE TE HUREN @WESTBLAAK 155-189

Het representatieve kantoorgebouw Rotterdam Office @Westblaak 155-189 heeft verschillende mogelijkheden als het gaat om mobiele kantoren!

 1. 1
  Mooie grote open ruimtes

  RotterdamOffice@Westblaak 155-189 beschikt over schitterende open ruimtes die u naar uw wens flexibel kunt indelen.

 2. 2
  Bereikbaarheid

  Voor het openbaar vervoer zijn er stopplaatsen van bus- en tramlijnen en ook de metro in de directe omgeving. Met de tram bent u in 5 minuten op het Station Rotterdam Centraal en met de metro is dat slechts 2 haltes. RotterdamOffice@Westblaak 155 ligt bijna bovenop het metrostation Eendrachtsplein en op loopafstand vindt u het metrostation Beurs.

  Het kantoor is goed bereikbaar per auto. Onder het gebouw is een parkeergarage aanwezig. Er zijn daarnaast tal van parkeermogelijkheden in de directe omgeving van het gebouw.

 3. 3
  Omgeving

  Rotterdam Office @Westblaak 155-189 ligt supercentraal in de stad, op de hoek van de Westblaak en het gezellige Eendrachtsplein, met een metrostation. Het kantoor is zeer goed bereikbaar met OV en auto en heeft een eigen parkeergarage onder het gebouw.

 • Aanzicht RotterdamOffice @Westblaak 155-189
 • Open vloeren @Westblaak 155-189
 • Nog één vloer beschikbaar @Westblaak 155-189
 • Direct gelegen aan het Eendrachtsplein
 • Klaar voor uw bedrijf @Westblaak 155-189

Locatie Rotterdam Office @Westblaak 155-189

Beschikbaarheid Rotterdam Office @Westblaak 155-189

 

Bezetting_900x600_4