Met de komst van huurders Codeless Technology en Nausch Hogan & Murray is de laatste beschikbare kantoorruimte in het gebouw van Stena Realty aan de Max Euwelaan 21-29 opgevuld en daarmee volledig verhuurd. Het betreft respectievelijk circa 300 en 200 m2 op de 2e verdieping van het pand met een bijbehorend aantal parkeerplaatsen tegen marktconforme voorwaarden.

Codeless Technology is al gevestigd in Dordrecht en opent hiermee een nieuwe vestiging in Rotterdam. Codeless Technology, de slimste software nabouwers van Nederland hebben zich gespecialiseerd in het vervangen van verouderde software systemen.

Het Amerikaanse Nausch Hogan & Murray heeft wereldwijd 6 vestigingen en is al vanaf 1994 gevestigd op Brainpark I aan de K.P. van der Mandelelaan 30-38, tevens een gebouw van Stena Realty. De Rotterdamse vestiging heeft experts op het gebied van alle soorten maritieme en olie en gas gerelateerde verzekeringen, alsmede aansprakelijkheidsverzekeringen. Daarnaast bemiddelen zij in verzekeringen voor aanbouwrisico’s, scheepsreparaties en transporten van o.a. mega jachten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.